Kwade Gert Verheyen haalt hard uit na nederlaag tegen Club Brugge

Gert Verheyen (analist)

31 oktober 2018 11:34 - Club Brugge had dinsdagavond geen kind aan KV Oostende. Het werd 4-0 en de score had nog een pak hoger kunnen oplopen. Dat zag ook Gert Verheyen. De trainer van KVO was na het laatste fluitsignaal niet te spreken over de prestatie van zijn ploeg.

“Je vraagt aan de spitsen om naar Poulain en Denswil te gaan. Alleen heeft het te maken met hoé je dat doet. Iedereen was te plat”, foetert onze ex-speler in Het Laatste Nieuws.

“We probeerden mandekking op Rits en Vanaken te spelen, maar we konden ze zowel mét als zonder bal nooit volgen. Dan loop je achter de feiten aan”, haalt Verheyen uit.

“We konden niet volgen”

“We hadden zeven of acht tegengoals kunnen incasseren. Vanaf minuut één was het duidelijk dat we niet konden volgen”, besluit de trainer van Oostende.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.