Laat Leko Horvath tegen Genk starten? “Ik ben blij met wat ik gezien heb”

Ethan Horvath (Club Brugge - Antwerp)

31 oktober 2018 00:27 - Club Brugge heeft zonder problemen de drie punten gepakt tegen KV Oostende. Volgende speeldag moet Blauw-Zwart naar leider KRC Genk.

Karlo Letica zat niet in de selectie tegen KV Oostende. Ethan Horvath kreeg zo weer zijn kans onder de lat bij Club Brugge. Coach Ivan Leko was tevreden over de sluitpost en hintte naar een basisplaats in de topper tegen Genk.

“Of hij zaterdag speelt? Dat zullen we nog wel zien. Ik ben blij met wat ik gezien heb. Hij had enkele situaties waar hij goed moest reageren. Dat is altijd goed voor het vertrouwen, zeker in onze situatie”, aldus Leko.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Wie moet starten tegen Genk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.