Lachen: fan van Club Brugge spot Vanhaezebrouck in de Efteling

02 oktober 2018 14:16 - Het draait dit seizoen niet al te best bij Anderlecht, dat zijn achterstand op Club Brugge de voorbije weken al zag oplopen tot acht punten. Dat zorgt uiteraard voor leedvermaak bij de Brugse fans.

Vooral trainer Hein Vanhaezebrouck ligt natuurlijk niet al te best bij de Club-supporters en zij steken graag de draak met hem. Zo wist een fan hem te spotten in de Efteling…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Grappig?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.