Leko analyseert: “8 à 9 op niveau van het goeie Club Brugge”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

31 oktober 2018 00:49 - Club Brugge won moeiteloos met 4-0 van KV Oostende. Coach Ivan Leko analyseerde na afloop de wedstrijd.

“Dit was een hele goeie wedstrijd van Club. Vanaf de eerste tot de laatste minuut waren we dominant en gevaarlijk. Na die iets mindere periode hadden we een goeie wedstrijd en zege nodig. Dat is vandaag gebeurd”, wordt de Kroaat geciteerd door Sporza.

De oefenmeester zag de meeste spelers terug op het gewenste niveau presteren. “Ik zag progressie tegenover de match van zaterdag bij STVV. Daar waren 5 à 6 spelers op het niveau van Club, vandaag 8 à 9 op het niveau van het goeie Club”, aldus Leko.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Leko hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.