Leko bijzonder scherp voor spelers: “We moeten ons afvragen wat het voetbal is van Club”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

20 oktober 2018 09:38 - Club Brugge heeft ook na de interlandbreak zijn eerste wedstrijd niet kunnen winnen. Het kwam in eigen huis tegen Waasland-Beveren niet verder dan een teleurstellende 1-1. Dat was voor Ivan Leko een grote ontgoocheling en de coach was achteraf dan ook scherp.

“Het was na de gebeurtenissen van vorige week extra pijnlijk om punten te verliezen. Daarom overheerst nu vooral teleurstelling en frustratie. De supporters stonden 95 minuten lang achter het team, maar we hebben hen helaas niet kunnen belonen”, reageert Leko op de website van Club.

“We moeten nu terug naar de basis en ons afvragen wat het voetbal is van Club Brugge. Ik heb het gevoel dat de spirit momenteel niet op het niveau is van de machine die we gedurende lange tijd waren. Mentaliteit en karakter zijn erg belangrijke factoren, meer nog dan technische kwaliteiten. Tegen Atlético en in Luik tegen Standard verliezen kan gebeuren, maar vandaag was duidelijk dat Club iets miste. Vanaf morgen moeten we opnieuw met de borst vooruit en zo snel mogelijk oplossingen proberen te vinden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Was de mentaliteit het probleem gisteren?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.