Leko blijft erin geloven: “We vechten voor de derde plaats en misschien zelfs meer”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

04 oktober 2018 08:18 - Club Brugge heeft ook in zijn tweede wedstrijd in de Champions League geen punten gepakt. Tegen Atletico Madrid speelde het alweer een hele wedstrijd goed mee, maar de Spaanse topclub bleek toch met 3-1 te sterk. Desondanks was Ivan Leko tevreden over zijn ploeg.

“Het is spijtig van het resultaat, maar we hebben een goeie wedstrijd gespeeld. Bij momenten was het zelfs heel goed. We hebben met lef gespeeld en ik ben blij voor de ploeg, het bestuur en de supporters. Ze hebben er allemaal een supersfeer van gemaakt. Ik had het gevoel dat een mirakel mogelijk was. Dat is niet gebeurd en dat moeten we accepteren”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

Maar Club heeft indruk gemaakt. Atletico paste zich zelfs aan Blauw-Zwart aan door met drie verdedigers te gaan spelen. “Dat had ik niet verwacht. Dat één van de beste vijf trainers van de wereld zich aanpast aan ons, is een enorm compliment. We wisten bij de loting dat er twee favorieten waren: Atlético en Dortmund. In die wedstrijden hebben we getoond dat Club kan concurreren. Nu moeten we absoluut thuis winnen van Monaco. We vechten voor de derde plaats en misschien wel iets meer.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Mag Club trots zijn op zijn prestatie?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.