Leko bombardeert Standard tot favoriet

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

05 oktober 2018 15:29 - Coach Ivan Leko heeft vrijdagmiddag een persconferentie gegeven voor de topper tegen Standard.

De Kroaat bombardeert de ploeg van Michel Preud’homme meteen tot favoriet. “Standard is altijd favoriet thuis, we weten wat ze kunnen. We zullen moeten tonen dat we mentaal sterk staan en fysiek ons kunnen klaarstomen na de Champions League.”

“Dat zijn enorm belangrijke wedstrijden. Michel is dan weer één van de beste trainers in België over de laatste 10 jaar. Elke trainer heeft tijd nodig om zijn stempel te drukken, maar hij zal zeker resultaten halen in Luik”, aldus Leko.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Leko hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.