Leko: “Dit is een wake-upcall voor ons”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

08 oktober 2018 09:16 - Club Brugge heeft op de tiende speeldag zijn eerste nederlaag in de competitie geleden, want Standard was met 3-1 te sterk. Ivan Leko was bijzonder ontgoocheld door het verlies en was scherp voor zijn spelers.

“Mensen denken soms dat ik een autist ben, maar niemand kent mijn ploeg beter dan ik. Kijk, we hebben drie fantastische kwaliteiten. Ten eerste: onze fysiek – waaronder ik het tempo reken dat we kunnen ontwikkelen en onze intensiteit. Ten tweede: ons voetbal – na vijftien maanden weet iedereen goed hoe we willen spelen. En ten derde: onze teamspirit”, legt hij uit aan Het Laatste Nieuws.

“Als al die zaken aanwezig zijn, zijn we goed tot heel goed. Máár… Speculeren we op een actie, is er niet genoeg ‘fire’, energie of lopen we minder, dan zijn we een gewone ploeg. Dit is een beetje een wake-upcall voor ons. Ik voelde al iets vóór de wedstrijd… Dat maakt me een beetje triestig.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Club onvoldoende getoond op Sclessin?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.