Leko duikt in underdogrol: “Monaco is Europees beter dan Club”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

23 oktober 2018 15:42 - Club Brugge staat woensdag voor zijn derde wedstrijd in de Champions League dit seizoen, want dan komt AS Monaco op bezoek. De Franse topclub gaat door een diep dal met een voorlaatste plaats in de competitie en dus wordt Club alsmaar vaker naar voor geschoven als favoriet.

Maar daar wil Ivan Leko niet van weten. “Monaco is een ploeg met individuele kwaliteiten, met een nieuwe coach, die op Europees vlak beter is dan Club”, stelt hij immers op zijn persconferentie dinsdag. “Morgen zullen we spelen met respect naar de tegenstander, maar vooral met het geloof in ons eigen kunnen.”

“Monaco onder Jardim of onder Henry is een ander verhaal, maar dat mag geen rol spelen. De basis van ons succes is onze prestatie, ons voetbal dat we moeten brengen op de mat.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Wie is morgen favoriet?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.