Leko geeft uitleg bij blessures Vossen en Danjuma

Jelle Vossen interview (Club Brugge - Zulte Waregem)

20 oktober 2018 09:51 - Club Brugge leed vrijdagavond tegen Waasland-Beveren opnieuw puntenverlies en kwam bovendien niet zonder kleerscheuren uit de strijd. Net nu Ivan Leko kon vaststellen dat de ziekenboeg leeg was, vielen opnieuw twee spelers uit.

Arnaut Danjuma moest aan de rust vervangen worden, Jelle Vossen werd tien minuten voor tijd van het veld gedragen op een draagberrie. “Danjuma had na de voorbije interlands last aan de enkel. Er was vooraf al twijfel of hij zou kunnen spelen, maar hij geraakte uiteindelijk toch speelklaar. Tijdens de eerste helft kreeg hij opnieuw last, waardoor hij na de rust niet meer verder kon”, legt Ivan Leko uit op de clubwebsite.

Over de blessure van Vossen is nog minder duidelijkheid. “De knie van Jelle is geraakt, dus het is nu afwachten hoe erg het is”, aldus Leko. Ruud Vormer en Hans Vanaken vrezen alvast het ergste. “We hoorden hem luid schreeuwen. Ik vrees dat het redelijk erg is”, klinkt het bij hen in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Denk je dat Vossen lang out zal zijn?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.