Leko heeft beslist: ‘Hij wordt de vervanger van Vossen’

Jelle Vossen applaus (Club Brugge - AZ)

22 oktober 2018 07:42 - Jelle Vossen viel vrijdagavond tijdens Club Brugge-Waasland-Beveren geblesseerd uit. Zondag werd duidelijk dat de aanvaller zo’n drie maanden in de lappenmand zal liggen. Een ferme domper voor Vossen – en bij uitbreiding heel de blauw-zwarte familie.

Toch blijven ze bij Club niet bij de pakken zitten. Ivan Leko zal snel een oplossing moeten verzinnen om de afwezigheid van Vossen op te vangen. Volgens Het Laatste Nieuws wordt Kaveh Rezaei in eerste instantie gezien als dé vervanger van Vossen.

De Iraniër werd in de zomer voor 5 miljoen euro overgenomen van Sporting Charleroi, maar kon nog geen potten breken. Rezaei sukkelde zelf met blessureleed, maar is nu opnieuw fit. De komende maanden moet hij bewijzen waarom Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert veel geld voor hem neertelden.

Nog vier opties

Verder beschikt Leko met Wesley Moraes, Emmanuel Dennis, Siebe Schrijvers en Loïs Openda over nog enkele spelers die in de aanval uit de voeten kunnen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.