Leko: “Het was moeilijk voor hem om in ons systeem te functioneren”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

27 oktober 2018 09:18 - Club Brugge nam in de zomer afscheid van een aantal spelers, om uiteenlopende redenen. Spelers als Diaby en Limbombe wilden een stap hogerop zetten na een sterk seizoen, terwijl anderen meer speelminuten wilden. Daarom trok Lior Refaelov bijvoorbeeld naar Antwerp.

De Israëliër doet het tegenwoordig uitstekend op de Bosuil. “Ik ben niet verrast door zijn goede prestaties bij ­Antwerp, want Rafa is een zeer goede voetballer”, stelt Ivan Leko in Gazet van Antwerpen.

“Het is ook een goede kerel om mee te werken. Alleen was het voor een type als hem moeilijk om in ons systeem te functioneren. Maar ik ben blij dat ik hem opnieuw kan zien genieten. Ik ga ervan uit dat we hem tegen zullen komen in Play-off 1.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Jammer dat Rafa vertrokken is?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.