‘Leko kiest deze vervanger voor Danjuma en voert nog een wijziging door’

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

24 oktober 2018 10:18 - Club Brugge staat vanavond om 18u55 voor zijn derde partij in deze Champions League, met een bezoek van AS Monaco aan het Jan Breydelstadion. Met winst kan Blauw-Zwart een grote stap zetten richting derde plaats en Europees overwinteren.

Maar dat zal het wel moeten doen zonder Jelle Vossen en Arnaut Danjuma, die afgelopen weekend tegen Waasland-Beveren geblesseerd uitvielen. Vooral de afwezigheid van Danjuma zal pijn doen, want de Nederlander scoorde in de vorige match op Atletico Madrid nog een zeer knappe goal.

Leko moet dus puzzelen en kiest wellicht volgens Emmanuel Dennis op links. De Nigeriaan wordt volgens Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad net als vrijdag de vervanger van Danjuma. Door de afwezigheid van Vossen krijgen we voorin opnieuw het duo Wesley-Rezaei. Tenslotte verwachten de kranten ook dat Marvelous Nakamba voor het eerst weer aan de aftrap komt. De middenvelder viel tot dusver twee keer een halfuur in tegen Cercle en Atletico, maar zou nu Mats Rits verdringen.

De verwachte basiself van Club Brugge tegen AS Monaco

Letica – Poulain/Mitrovic, Mechele, Denswil – Mata, Vormer, Nakamba, Vanaken, Dennis – Wesley en Rezaei

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Moet Nakamba starten tegen Monaco?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.