‘Leko komt niet opdagen op training, huiszoeking aan de gang bij Club’

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

10 oktober 2018 10:38 - Er lijkt vandaag een bommetje te ontploffen in de Belgische voetbalwereld. Het parket voert een onderzoek naar mogelijke witwaspraktijken en zelfs matchfixing. Ook bij Club Brugge laat het onderzoek zich voelen.

Alles begon met de arrestatie van spelersmakelaar Mogi Bayat woensdagochtend. Bayat is de machtigste makelaar van België en deed ook regelmatig zaken met Club. Sporza meldt dat er ondertussen ook huiszoekingen aan de gang zijn bij Club én ook bij Anderlecht, waar Bayat jarenlang huismakelaar was.

Daarnaast kwam ook Ivan Leko niet opdagen op training. Volgens L’Echo werd onze coach opgepakt voor verhoor, net als gewezen Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck en scheidsrechters Bart Vertenten en Sebastien Delferrière.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.