Leko mentaal erg sterk: “Dag na dag bewijzen”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

13 oktober 2018 11:25 - De rust rond Ivan Leko lijkt stilletjes aan terug te keren, maar onze trainer heeft natuurlijk wel imagoschade geleden bij de Belgische voetballiefhebbers en in het buitenland. 

De aantijgingen kunnen hem mogelijk de rest van zijn carrière blijven achtervolgen en daarom wil Leko terugslaan. “Nu voel ik me nog meer verplicht om beter en sterker te worden. Dag na dag ga ik bewijzen dat ik dit niet verdiend heb”, is hij strijdvaardig in Het Nieuwsblad.

Het parket gaat één betaling van de Kroaat onderzoeken uit de tijd dat hij trainer was bij OH Leuven. Leko blijft strijdvaardig en wil alle beschuldigingen van zich afschudden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.