Leko over speeldag 11: “Dat bemoeilijkt het wel”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

18 oktober 2018 19:57 - Club Brugge neemt het vrijdagavond op tegen Waasland-Beveren in het Jan Breydelstadion. Coach Ivan Leko heeft een persconferentie gegeven voor speeldag 11 in de Jupiler Pro League.

Leko wil een beter Club Brugge zien dan tegen Standard. “Onze laatste wedstrijd (tegen Standard) was niet onze beste, dus willen we morgen absoluut opnieuw in de ‘winning mood’ komen, met goed voetbal en veel grinta. Ik ben blij met wat ik op training gezien heb, iedereen is scherp en wil opnieuw aanknopen met een overwinning.”

Ook heeft Leko het over de interlandperiode gehad. “Dat we 2 weken zonder onze internationals zaten is een dubbel verhaal. Langs de ene kant is het mooi, zeker voor jongens als Danjuma en Mechele, maar langs de andere kant bemoeilijkt het de voorbereiding wel. Nu goed, da’s zo voor alle topclubs in België, we accepteren die situatie”, aldus de Kroaat.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Leko hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.