Leko reageert na nederlaag tegen Standard

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

07 oktober 2018 20:59 - Club Brugge heeft met 3-1 verloren op Standard. Coach Ivan Leko heeft na afloop gereageerd.

Leko geeft toe dat Standard verdiend gewonnen heeft. “Op basis van 90 minuten is het een verdiende overwinning voor Standard. In de tweede helft hadden we wel even de controle over de wedstrijd, maar over 90 minuten gezien was dat te weinig. Het verschil zat in de energie en de intensiteit”, wordt Leko geciteerd door Sporza.

“Wij wonnen te weinig duels, terwijl je weet dat je in Luik als collectief agressief moet zijn. Dat was in de tweede helft iets beter, maar ik ben toch teleurgesteld. Maar goed, we halen 25 op 30 in onze eerste tien wedstrijden, dus we hebben al getoond dat we zeker niet slecht zijn”, aldus Leko.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Leko hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.