Leko reageert voor het eerst op alle commotie

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

12 oktober 2018 13:10 - Club Brugge-coach Ivan Leko werd afgelopen dagen verhoord in verband met illegale praktijken. De Kroaat was vandaag terug aanwezig op de training van Blauw-Zwart.

Daar gaf Leko na afloop ook een reactie aan de aanwezige pers. “Ik heb net twee dagen in de gevangenis gezeten, dat was heel zwaar voor mij. Ik heb nog geen idee hoe mijn reputatie als voetbalcoach hier onder geleden heeft, dat zal nog moeten blijken.”

“Of ik zelf een klacht ga indienen? Ik heb daarover nog geen beslissing genomen. Eén ding is zeker, ik zal terugvechten. Met de steun van mijn familie, mijn vriendin, mijn club en de supporters”, wordt Leko geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Voor de training werd Leko onthaald op applaus van de thuisaanhang. De supporters van Club Brugge blijven geloven in hun trainer en kwamen massaal opdagen. Ook de club zelf sprak al zijn vertrouwen uit over Leko.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vind jij dat Leko klacht moet neerleggen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.