Leko spreekt zich uit over enorm dure misser van Openda

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

25 oktober 2018 10:49 - Club Brugge moest woensdagavond vrede nemen met een gelijkspel tegen AS Monaco. Zuur, want blauw-zwart kreeg voldoende kansen om de overwinning naar zich toe te trekken. Zo miste invaller Loïs Openda in de absolute slotfase nog een serieuze kans op de 2-1.

Openda mikte het leer van dichtbij naast de verkeerde kant van de paal en zo bleef het uiteindelijk bij 1-1. Niemand kon geloven dat onze jonge spits niet tot scoren kwam, ook trainer Ivan Leko niet.

“Het is inderdaad al de tweede keer dat hij een grote kans mist”, zegt Leko op de website van Club Brugge. “Maar hij is een beloftevolle spits en moet groeien. Ik ben niet kwaad op hem. Al is het uiteraard wel enorm jammer, want zo’n kans is moeilijker om te missen dan om te scoren.“

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.