Leko tijdens persconferentie: “Dit is mijn tweede familie”

In Leko we trust (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

19 oktober 2018 10:57 - Ivan Leko werd de afgelopen weken onder de loep genomen. De Kroaat werd echter volledig gesteund door Club Brugge en zijn supporters.

Tijdens een persconferentie toont de hoofdtrainer van Blauw-Zwart zijn dankbaarheid nog maar eens. “We zijn niet naïef, er zal morgen (tegen Waasland-Beveren, red.) een speciale sfeer hangen, net zoals de voorbije week speciaal was. Maar in het leven moet je prioriteiten hebben”, begint Leko.

“Ik heb er 2: mijn familie en mijn tweede familie, deze ploeg. De voorbije dagen voelde ik het soort steun die bewijst dat Club een speciale ploeg is, en als ik steun voel, dan geef ik dat in drievoud terug. Ik gaf me altijd 200% voor deze Club, maar nu ga ik nog een stap verder!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.