Leko trekt lessen uit CL: ‘Dat moeten we zondag nastreven’

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

05 oktober 2018 19:15 - Club Brugge speelde afgelopen woensdag in de Champions League tegen Atlético Madrid. Zondag staat al de kraker tegen Standard Luik op het programma.

Blauw-Zwart heeft een overvol schema en speelt veel wedstrijden op korte tijd. Coach Ivan Leko wil echter niet rouleren. “De besten moeten spelen. Dat betekent zij die 100% fit zijn en mentaal klaar zijn. We moeten op onze top zijn, scherp trainen en focus houden om resultaten te halen”, wordt de Kroaat geciteerd op de clubwebsite.

Leko vindt dat de ervaring van in de Champions League moet worden meegenomen naar de topper tegen Standard. “We kunnen na Madrid besluiten dat we een goede ploeg zijn, maar dat we in alle details perfect moeten zijn om op het niveau van Atlético te kunnen strijden. Da’s een les om mee te nemen en te groeien, iets dat we zondag al moeten nastreven.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Leko gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.