Leko wil stappen ondernemen: ‘Ik kom terug en ik sla ook terug’

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

12 oktober 2018 11:45 - Club Brugge-coach Ivan Leko werd woensdag meegenomen voor verhoor. De Kroaat zat uiteindelijk 36 uur vast.

De Kroaat wil samen met zijn advocaat Walter Van Steenbrugge daarom stappen ondernemen. “Ivan Leko heeft wel heel wat imagoschade opgelopen. De nationale en internationale pers heeft hem betrokken bij fraude en matchfixing. Maar daar is totaal niks van aan”, vertelt Van Steenbrugge aan Terzake.

Leko is ook duidelijk geweest tegen zijn advocaat. “Ivan Leko heeft gezegd: ‘Ik kom terug en ik sla ook terug.’ Iemand op zo’n manier aanpakken, mag niet ongestraft blijven. We zullen ons daarover beraden”, aldus Van Steenbrugge.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vind jij dit ook?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.