‘Letica is geen nieuwe Kalinic’: “Hij is teveel met zichzelf bezig”

30 oktober 2018 18:22 - Karlo Letica kent een moeilijke periode bij Club Brugge. De Kroaat wordt gezien als een groot keeperstalent, maar de sluitpost krijgt veel kritiek te verduren.

Analist Wim De Coninck vertelt tegenover VISTA! dat Letica geen nieuwe Lovre Kalinic is. “Hij is geen nieuwe Kalinic. De lengte lijkt een voordeel, maar Letica gebruikt die lengte niet. Kalinic komt uit zijn doel en plukt alle ballen. Letica is nog te veel met zichzelf bezig”, vindt de voormalige doelman.

Letica moet op de bank belanden, vindt de analist. “Alles wordt nu met een vergrootglas bekeken – hij kan niks meer goed doen. Eigenlijk moet je hem nu op de bank zetten, om hem te beschermen. Of je dan Horvath moet brengen, is iets anders.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vind jij dit ook?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.