Mannaert maakt balans op van seizoen Club Brugge: “Remember Deinze”

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

02 oktober 2018 14:25 - Club Brugge pakte vorig seizoen verdiend de titel, maar het seizoen daarna is vaak moeilijker. Daar is tot dusver echter niets van te merken, want Club blijft uitstekend presteren. Vincent Mannaert kan dus tevreden zijn.

“We trekken het elan door van vorig seizoen en dat is positief. In de competitie heb je nog maar 1 keer gelijkgespeeld en de rest gewonnen. Dan weet je dat het goed zit. Dat is wat ons betreft de voornaamste conclusie”, vertelt de manager aan Sporza.

Enkel de uitschakeling in de beker was een domper. “Al zal het nog altijd pikken als dat bekermidweekvoetbal eraankomt. Maar het was goed dat we in de derby de draad weer hebben kunnen oppikken. Dat is nodig geweest om met een positief gevoel naar Madrid te gaan.”

In zekere zin was het zelfs goed voor Club dat ze sneuvelden in Deinze. “De bekerexit was een goeie les: na de 0-4-zege op Gent ga je met de billen bloot in Deinze. Dat zet je met de voeten op de grond en dat moeten we meenemen naar de rest van het seizoen. Bij Leeds United hangt er een bordje “Remember Lierse”, bij ons is het “Remember Deinze””

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben je tevreden over het seizoen van Club tot dusver?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.