Mannaert schat de kansen van Club Brugge tegen Atletico Madrid in

Vincent Mannaert (Club Brugge)

02 oktober 2018 12:49 - Club Brugge stapte vandaag op het vliegtuig naar Madrid, waar het woensdag zijn tweede wedstrijd in de Champions League speelt, tegen Atletico. Er staat Club in het Wanda Metropolitana wellicht een bijzonder zware avond te wachten.

“Dit wordt de moeilijkste verplaatsing. Atletico is de absolute top met een heel sterke thuisreputatie”, beseft Vincent Mannaert ook al te goed bij Sporza. “Atletico Madrid is een absolute topploeg. Ze hebben de voorbije jaren getoond dat ze heel dicht bij het niveau van Barcelona, Real en anderen zitten.”

Maar desondanks is er ook geloof bij Mannaert. “Er valt altijd iets te rapen in voetbal. Dat is het mooie. We hebben het tegenovergestelde meegemaakt in de beker op Deinze. Als Deinze het kan tegen Club Brugge, dan bestaat er altijd een kans dat Club Brugge het ook kan op verplaatsing bij Atletico. Daar moeten we vol voor gaan.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Kan Club Brugge iets rapen op Atletico Madrid?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.