Martinez legt keuze voor debutant Mechele uit

Brandon Mechele (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

05 oktober 2018 13:45 - Bondscoach Roberto Martinez heeft ervoor gekozen om Brandon Mechele op te roepen voor de Belgische nationale ploeg. Voor de verdediger van Club Brugge is het zijn debuut bij de Rode Duivels.

Mechele klopt al een tijdje aan de deur van de Rode Duivels door zijn goede prestaties bij Blauw-Zwart. Met de blessure van Jan Vertonghen zag Martinez zijn kans schoon om enkele nieuwe jongens te testen.

“Nu is het moment om andere centrale verdedigers uit te testen. Brandon is er daar één van. Zijn selectie is niet alleen gebaseerd op zijn uitstekende prestatie in de Champions League, maar ook op zijn niveau van de laatste maanden. De voorbije zestien maanden is hij enorm geëvolueerd”, aldus Martinez op een persconferentie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Denk jij dat Mechele minuten gaat krijgen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.