Martinez roept Brugse debutant op

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

05 oktober 2018 12:28 - Bondscoach Roberto Martinez had weer de moeilijke taak om de selectie van de Rode Duivels te vervolledigen. De Spaanse keuzeheer kiest weer voor een paar verrassende namen voor de interlands tegen Nederland en Zwitserland.

Onder meer Jason Denayer, Brandon Mechele en Dennis Praet zijn geselecteerd. Voor Mechele is dit de eerste selectie voor de Rode Duivels. De verdediger van Club Brugge vervangt waarschijnlijk de geblesseerde Jan Vertonghen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Is de selectie van Mechele terecht?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.