Mats Rits bekent: “Ik ben niet gedegouteerd, wél geschrokken”

31 oktober 2018 19:35 - Club Brugge haalde Mats Rits afgelopen zomer weg bij KV Mechelen. De middenvelder speelde zich vrijwel onmiddellijk in de ploeg én in de harten van het Brugse publiek. Recent kwam Rits in opspraak omdat zijn makelaar, Dejan Veljkovic, werd opgepakt in de zaak Propere Handen.

De hele zaak maakte nogal wat indruk op onze middenvelder. In Sport/Voetbalmagazine praat hij er voor het eerst over. “Of ik gedegouteerd ben? Dat niet. Geschrokken wél”, aldus Rits over het hele gedoe.

“In elke zakelijke tak – en dat is voetbal ook – gebeuren dingen die niet mogen en dat is hier ook zo. Ik ben inmiddels al gecontacteerd door andere makelaars, ja. Op zich is daar niks mis mee. De ene zijn dood is de ander zijn brood. Klink ik cynisch? Ik had gewoon verwacht dat dat zou gebeuren.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.