Mechele komt met geweldig nieuws over zijn toekomst bij Club Brugge

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

09 oktober 2018 19:00 - Het was vandaag een grote dag voor Brandon Mechele, want hij stond voor het eerst op het trainingsveld met de Rode Duivels. Nog daarvoor stond hij ook voor het eerst de pers te woord als international en daarbij had hij onder meer geweldig nieuws voor de fans van Club Brugge.

Terwijl velen al zouden beginnen dromen van een transfer, zweert Mechele immers nog wat meer trouw aan Club. “Ik ben heel tevreden in Brugge. Zolang ik daar speel, denk ik niet aan een vertrek”, tekende Het Laatste Nieuws immers bij hem op.

“Ik voel er veel vertrouwen. Onder meer van Ivan Leko – het is ook dankzij hem dat ik hier zit. Samen hebben we een mooi parcours afgelegd. Dat hoop ik nog verder uit te breiden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Hoop je dat Mechele zijn hele carrière bij Club zal blijven?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.