Mechele reageert op eerste selectie voor de Rode Duivels

Brandon Mechele op training bij Club Brugge

08 oktober 2018 10:47 - De spelers van Club Brugge hebben een tweetal weken om de nederlaag tegen Standard door te spoelen, want er komt een interlandbreak aan. Voor Brandon Mechele zal daarin geen rust op het programma staan, want hij moet zich voor het eerst melden bij de Rode Duivels.

De selectie van de verdediger was toch enigszins verrassend. Niet in het minst voor Mechele zelf. “Compleet onverwacht, want ik had nog niet zo veel gespeeld dit seizoen”, verklaart hij in Het Laatste Nieuws.

De Rode Duivels spelen een interland in het kader van de Nations League tegen Zwitserland en vriendschappelijk tegen Nederland. “Ik hoop op speelminuten, maar ook op training kan ik er heel veel leren. Ook Kabasele en Denayer zijn er deze keer bij, dus we zullen zien.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Zal Mechele speelminuten krijgen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.