Mechele stuurt aan op hereniging met ex-Bruggeling bij Rode Duivels

Brandon Mechele op training bij Club Brugge

09 oktober 2018 14:35 - Brandon Mechele mocht zich dinsdag voor het eerst melden op training bij de Rode Duivels. De verdediger kwam er heel wat nieuwe gezichten tegen, want op enkele interlands met de beloften na speelde hij nooit voor de nationale jeugdploegen. En dat zorgde voor wat onwennigheid.

“Ik ben wel een klein beetje nerveus (lacht). Het is een nieuwe situatie, een nieuwe ploeg waar je amper iemand kent. Ik moet uit mijn comfort zone treden. Dit is anders dan in Brugge”, vertelde Mechele aan Het Nieuwsblad.

Mechele is de tweede verdediger uit de Brugse jeugdopleiding die de jongste jaren de Rode Duivels haalt. Ook Bjorn Engels werd al eens opgeroepen, maar is nu naar de achtergrond verdwenen. “Bjorn Engels is vroeg bestempeld als het grote talent. Dat is hij ook. Hij heeft dan vroeg de keuze gemaakt voor het buitenland, maar dat is nog niet zo goed uitgedraaid. Dat ik er goed aan gedaan heb om in België te blijven? Ik heb de kans nog niet gehad om naar het buitenland te gaan. Misschien dat hij ook weer in beeld komt bij de Rode Duivels als het goed draait in Frankrijk”, oordeelt Mechele over zijn gewezen ploeggenoot.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Denk je dat Mechele en Engels nog samen zullen spelen bij de nationale ploeg?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.