‘Meunier doet onaangename ontdekking over vertrek bij Club Brugge’

Thomas Meunier (Club Brugge)

27 oktober 2018 10:52 - De voorbije weken maakte ‘Operatie Propere Handen’ heel wat los in het Belgische voetbal en daarbij kwamen ook een aantal transfers van Club Brugge onder het vergrootglas te liggen. De voorbije dagen was er vooral veel te doen omtrent de transfer van Anthony Limbombe naar FC Nantes, waarbij geld zou blijven plakken zijn bij Mogi Bayat en Fabien Camus.

Maar nu komen er ook enkele opvallende details naar buiten over de periode van Thomas Meunier bij Club. Volgens Le Soir had Blauw-Zwart slechts de helft van zijn transferrechten in handen, de andere helft behoorde toe aan Star Factory, het makelaarsbedrijf van Didier Frenay.

Omdat de FIFA dergelijke constructie verbood, moest Club 2 miljoen euro op tafel leggen toen Meunier in 2016 naar PSG trok om het contract van Star Factory af te kopen. Maar wat vooral onrustwekkend is, is dat Meunier niet op de hoogte bleek van dat hele verhaal. De Rode Duivel was naar verluidt woedend en heeft volgens L’Avenir ondertussen ook klacht ingediend tegen Frenay wegens fraude.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Moet dit onderzocht worden?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.