Meunier is kritisch: “Dat bevordert ons spel niet”

Thomas Meunier was de absolute uitblinker tegen Gibraltar

16 oktober 2018 19:04 - De Rode Duivels hebben afgelopen week in de Nations League gewonnen van Zwitserland en nemen het vanavond op tegen Oranje. Thomas Meunier is echter kritisch over de recuperatietijd.

De rechtsback van PSG is vermoeid. “Zo vaak spelen bevordert ons spel niet. Ik voel me chronisch vermoeid en heb liever een vrij weekend”, laat de ex-Club-speler zich uit tegenover Het Nieuwsblad.

Bondscoach Roberto Martinez kan tegen Oranje luisteren naar die woorden. Het ziet er naar uit dat de Spaanse keuzeheer enkele spelers rust gaat gunnen. Enkele nieuwe namen zouden een kans krijgen tegen onze noorderburen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Meunier hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.