Mulder niet overtuigd van Club-speler: “Geen internationale klasse”

Jan Mulder (analist)

14 oktober 2018 14:03 - Jan Mulder staat erom bekend altijd een uitgesproken mening te hebben. De verdedigers van de Rode Duivels beginnen op leeftijd te komen en nieuwelingen zoals Brandon Mechele staan te wachten om over te nemen.

In een gesprek met Het Nieuwsblad vergelijkt Mulder België met Nederland. Wíj hebben Matthijs de Ligt, Virgil van Dijk, Stefan de Vrij: heel goeie, jonge spelers die allemaal bij topclubs spelen. En jullie: Vincent Kompany, Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen. Die worden allemaal een dagje ouder, hé? Wie zou hen kunnen opvolgen?”

Mechele is één van de nieuwe gezichten bij de Rode Duivels, maar Mulder is niet overtuigd. “Dedryck Boyata en Jason Denayer zijn niet van dat niveau. En Brandon Mechele is een goeie voorstopper, maar geen internationale klasse. Je hebt ook een brein nodig achterin”, aldus de Nederlandse analist.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Mulder hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.