Na Danjuma en Mechele mag ook derde Club-speler hopen op debuut bij nationale ploeg

Blije Club-fans (Club Brugge - KRC Genk)

10 oktober 2018 09:08 - Club Brugge stuurt deze week weer zijn zonen uit, want maar liefst elf spelers uit de A-kern werden geselecteerd voor hun nationale ploeg. Een aantal spelers mag daarbij hopen op hun eerste cap. Brandon Mechele en Arnaut Danjuma bijvoorbeeld, maar nu mag nog een derde speler dromen.

Bij Kroatië raakte immers bekend dat Lovre Kalinic moet afhaken. De doelman van AA Gent blesseerde zich afgelopen weekend in de wedstrijd tegen KRC Genk en raakt niet tijdig fit. Daardoor stijgen de kansen op een eerste cap voor Karlo Letica gevoelig.

De 21-jarige keeper moet nu met Dominik Livakovic (Dinamo Zagreb) uitmaken wie onder de lat mag staan in de komende interlands. Kroatië neemt het in de Nations League op tegen Engeland en speelt daarna nog vriendschappelijk tegen Jordanië.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Denk je dat hij zal spelen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.