Nederlanders smullen van Danjuma: “Hij moét spelen tegen Duitsland of België”

02 oktober 2018 14:20 - Arnaut Danjuma nam een uitstekende start bij Club Brugge en de flankspeler werd daarvoor vorige week ook beloond met een eerste uitverkiezing in de voorselectie van het grote Oranje. In Nederland kijken ze met verbazing naar zijn evolutie.

“Is er nu werkelijk geen enkele scout van Ajax, PSV of Feyenoord die vorige zomer eens een verslagje heeft geschreven over die Danjuma?”, vraagt Johan Derksen zich af in Veronica Inside. “Hij deed het nu niet zo bijzonder goed bij NEC, maar zulke clubs horen talent wel te herkennen. Als je nu ziet hoe hij het bij Brugge doet, kan je alleen maar zeggen dat hij hier ook een meerwaarde was geweest voor de topclubs.”

“Ik vind dat Koeman die Danjuma moet laten spelen in één van de komende duels. Anders zijn we hem de volgende keer misschien zomaar kwijt aan Nigeria. Dat risico mogen we niet lopen deze keer.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Moet Danjuma speelkansen krijgen bij Oranje?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.