Opgepakte ex-makelaar Leko heeft deze Anderlecht-speler in zijn portefeuille

13 oktober 2018 12:45 - Dragan Siljanoski is één van de personen die aangehouden blijft in de affaire Propere Handen. Tot februari was hij de makelaar van onze trainer Ivan Leko. 

Daarna besloot Leko om de samenwerking stop te zetten en met Milos Maric in zee te gaan. Siljanoski wordt beschuldigd van lidmaatschap van een criminele organisatie en witwaspraktijken. Daarvoor zou hij afspraken gemaakt hebben met spelers en clubs.

De Macedonische makelaar is een 44-jarige oud-voetballer die voor Antwerp uitkwam. Momenteel is hij nog steeds de vertrouwenspersoon van Ivan Santini, aanvaller bij Anderlecht. Hij regelde afgelopen zijn transfer van het Franse Caen naar Paars-wit.

“De Pro League is al lang vragende partij om het wettelijk kader van de makelaars te regelen. Het is zeer vreemd dat ze betaald worden door de tegenpartij. Ze verdedigen een speler en worden betaald door een club, dat is wettelijk zo geregeld”, vertelde Club-voorzitter Verhaeghe eerder al aan VTM.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.