OPSTELLING: Leko verwijst basispion naar de bank

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

30 oktober 2018 20:41 - Club Brugge hoopt de bittere nasmaak van het punteverlies tegen STVV weg te spoelen met drie punten tegen KV Oostende. Ivan Leko kiest voor een nieuwe doelman onder de lat want Karlo Letica is naar verluidt geblesseerd. Ruud Vormer verhuist naar de bank. De opstelling van KV Oostende volgt nog.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Is dit een goede opstelling?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.