Opvallende speler duikt op bij beloften Club Brugge

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

10 oktober 2018 09:32 - Club Brugge komt pas binnen anderhalve week opnieuw in actie omdat er de komende dagen interlands op het programma staan, maar de beloften speelden dinsdagavond wel nog een wedstrijd. En daarbij dook een verrassende naam op.

Ivan Tomecak mocht immers nog eens opdraven. De Kroaat speelde in het begin van het seizoen nog in drie wedstrijden mee met het eerste elftal, maar werd daarna uit de A-kern verwijderd. Ook bij de beloften stond hij niet opgelijst, maar daar mag hij nu dus toch nog eens in actie komen.

Tegen Lokeren stond Tomecak aan de aftrap en werd hij na 65 minuten gewisseld. Club won de wedstrijd overigens met 3-0 na doelpunten van De Kuyffer, Tanghe en Declerck. In het klassement komt het daardoor naast Antwerp aan de leiding.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Zullen we hem ooit nog voor Club zien spelen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.