Overwinteren in Europa? “Club is niet kansloos in Monaco”

Champions League

26 oktober 2018 13:53 - Club Brugge heeft een 1 op 9 in de Champions League. Na het gelijkspel tegen AS Monaco ziet analist Eddy Snelders alsnog kansen voor Blauw-Zwart in het kampioenenbal.

Er zat echter wel meer in dan een gelijkspel. “Club Brugge zal ook ontgoocheld zijn, omdat Monaco momenteel een schimmig elftal. Monaco hield zich alleen rechtop door gegroepeerd te verdedigen en bij de gratie van een minder scherp Club”, laat Snelders weten aan Sporza.

De Rode Duivels bij de Fransen waren ook niet in topvorm. “Ook de Belgen vielen tegen. Chadli hebben we niet gezien, Tielemans alleen maar omdat hij werd uitgefloten door de thuisfans. Voetballend kwam hij niet veel in het stuk voor.”

“Ik kan me ook niet indenken dat Thierry Henry dat elftal in een paar weken tijd kan omtoveren tot een team dat plots over Club zal lopen. Club is in november dus zeker niet kansloos in Monaco”, aldus Snelders.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Snelders hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.