Pion Club Brugge stapt over naar KAA Gent

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

19 oktober 2018 09:39 - KAA Gent heeft met Jess Thorup een nieuwe coach aangesteld en de Buffalo’s kapen ook een pion weg blij Club Brugge.

Peter Verbeke, de scouting coördinator van Blauw-Zwart, zal de overstap maken naar KAA Gent. ‘Donderdag werd een einde gesteld aan de overeenkomst met Peter Verbeke, scouting coördinator. Peter Verbeke onderhandelt met KAA Gent’, laat Club op zijn officiële website.

Verbeke zat al sinds 2013 bij Club Brugge, maar zal de landskampioen aldus per direct verlaten. “Dat deze club over een zeer groot potentieel beschikt is duidelijk. Het is dan ook een fantastische uitdaging om de leiding te nemen over het sportieve departement van de club. Het ultieme doel moet zijn om een vaste waarde te worden in de titelstrijd”, aldus Verbeke.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Snap jij deze keuze?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.