Preud’homme komt met grote lof voor Club Brugge

Michel Preud'homme met brede glimlach

06 oktober 2018 08:24 - Zondag trekt Club Brugge naar Sclessin voor een nieuwe topper en dat betekent ook een weerzien met Michel Preud’homme. De voorganger van Ivan Leko bij Club is sinds afgelopen zomer aan de slag bij de Rouches en kijkt bewonderend naar zijn gewezen ploeg.

“Ze hebben veel individueel talent, maar ook een goed collectief. Ze hebben een enorm spelerspotentieel. Club kan drie, vier, vijf spelers wisselen zonder veel kwaliteit te verliezen. Het is een hecht blok, ze geven de indruk onoverwinnelijk te zijn. Het parcours van Ivan Leko? Wat kan ik daarop zeggen? Ze zijn kampioen geworden…”, steekt Preud’homme de loftrompet op in Het Laatste Nieuws.

“We weten dat we nog niet op het niveau van Club zitten. Niet enkel sportief, maar in het algemeen. We hebben niet dezelfde middelen en niet dezelfde background. Maar ik kijk naar de evolutie van mijn ploeg en ik zie dat we progressie boeken. Hopelijk kunnen we in de top zes blijven.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Terechte lof?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.