Ruud Vormer is heel duidelijk: “Gewoon slecht”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

25 oktober 2018 15:56 - Ruud Vormer had tegen AS Monaco niet zijn dagje. Onze kapitein speelde niet echt zijn beste match ooit in het shirt van Club Brugge en dat werd pas helemaal duidelijk toen hij een opgelegde kans de nek omwrong.

Na een fraaie aanval legde Hans Vanaken de bal met een subliem hakje panklaar voor de mee opgerukte Vormer, maar die knalde het leer huizenhoog over. “Die bal had altijd in het kader gemoeten”, zegt Vormer in Het Nieuwsblad.

“Ik schoot veel te wild en te onbesuisd. Het was gewoon slecht gedaan. Het zit even niet mee voor mij”, voegt de Nederlander er nog aan toe.

“We verdienden te winnen”

Volgens Vormer had Club sowieso de drie punten moeten pakken. “De eerste helft liep het best wel stroef en provoceerden we ze te weinig. Na de rust ­deden we hen wel pijn.”

“Als er één ploeg verdiende te winnen, waren wij dat. Ik ben wel blij dat de nul eindelijk weg is, want dat leefde wel in de groep”, besluit Vormer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.