Schrijvers: “Iedereen kan zien wat er verkeerd liep”

30 oktober 2018 13:22 - Landskampioen Club Brugge verspeelde weer belangrijke punten in de strijd om de leidersplaats in de Jupiler Pro League. Siebe Schrijvers scoorde, maar dat was niet voldoende voor de drie punten.

Nadat eerder Hans Vanaken en Ruud Vormer al duidelijk niet te spreken waren over de prestatie, is ook Schrijvers niet mals. “Als je ziet hoe we de doelpunten cadeau gaven, is het moeilijk om te kunnen leven met een gelijkspel. Iedereen kan zien wat er bij het eerste doelpunt verkeerd liep”, wordt de aanvaller geciteerd door Het Belang van Limburg.

“We kwamen voor de rust nog sterk terug, maar bij het begin van de tweede helft kropen we achteruit. Er was geen druk meer op de bal. We lieten STVV voetballen. Het tweede doelpunt is pech. We werken achterin slecht weg. Twee op negen is voor Club Brugge onvoldoende.”

“We hadden graag opnieuw in de winning mood geraakt, maar dat gebeurde niet. Ikzelf ben tevreden van mijn eerste helft, maar de tweede was toch minder. Hopelijk putten we dinsdag tegen KVO vertrouwen om de clash tegen KRC Genk aan te vatten. Dat zal een titanenduel op het scherpst van de snee worden”, aldus Schrijvers.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Schrijvers hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.