Schrijvers over strafschopfase: “Spel ging al een tijdje door”

31 oktober 2018 00:19 - De VAR speelde een hoofdrol bij Club Brugge – KV Oostende. Blauw-Zwart kreeg plots een strafschop toegekend. Na een fout op de rand van de zestien kon Hans Vanaken de 2-0 vanop elf meter maken.

Siebe Schrijvers was ook verbaasd want het spel ging al een tijdje door. “Het spel was al een tijd aan het doorgaan. Hij heeft de beelden gezien, dus dan zal het waarschijnlijk wel juist zijn.” Over die andere VAR-fase waar de bal over de lijn ging, kon Schrijvers zich niet uitspreken. “Er stond veel volk voor mij, dat was moeilijk om te zien”, wordt de aanvaller geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Jordi Vanlerberghe protesteert niet, maar vond de fase wel verwarrend omdat het zo lang duurde voor de beslissing werd doorgegeven. Het is heel verwarrend dat ze op die fases terugkomen. Het was ook net op de lijn hoorde ik. Als het fout is, is het fout. Het stoort het voetbal wel een beetje. Maar het is correcter zeker?”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vond jij het een penalty?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.