Schrijvers wil de komende week geschiedenis schrijven: “We zijn klaar voor de laatste stap”

09 oktober 2018 09:59 - Met Brandon Mechele en Hans Vanaken vaardigt Club Brugge twee spelers af in de selectie van de Rode Duivels, maar ook bij de nationale beloften is Club goed vertegenwoordigd. Met Dion Cools, Jordi Vanlerberghe (uitgeleend aan KV Oostende) en Siebe Schrijvers zitten drie Club-spelers in de selectie voor de interlands tegen Italië en Zweden.

Vooral die laatste partij wordt zeer belangrijk, want de Jonge Duivels hebben nog een punt nodig om de kwalificatie voor het EK binnen te halen. “Het EK is iets bijzonders. Deze groep is klaar om de laatste stap te zetten. We gaan niet speculeren op dat ene punt tegen Zweden. We moeten gewoon vol voor de zege gaan. Het zou inderdaad mooi zijn als we een stukje geschiedenis zouden kunnen schrijven”, vertelt Siebe Schrijvers, die bij de beloften aanvoerder is, aan Sporza.

Eerst komt de aanvaller van Club met zijn ploegmaats nog vriendschappelijk in actie tegen Italië. “Italië wordt een uitdaging. We gaan dit duel voorbereiden met het idee dat het een kwalificatieduel zou kunnen zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Verdient Schrijvers een vaste basisplaats bij Club?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.