Selectie Mechele geen verrassing: “Hij verdient dit”

Brandon Mechele op training bij Club Brugge

05 oktober 2018 16:42 - Brandon Mechele is voor het eerst geselecteerd voor de Rode Duivels. Bondscoach Roberto Martinez heeft de verdediger van Club Brugge opgeroepen voor de interlands tegen Zwitserland en Nederland.

Voor coach Ivan Leko komt de selectie niet als een verrassing. “Ik ben niet verrast met de selectie van Brandon. Ik zie hem elke dag op training, hij was vorig seizoen al 1 van de beste verdedigers in België en ook de laatste 3 wedstrijden was hij goed. Hij verdient dit”, vertelt de Kroaat op een persconferentie.

Mechele staat al een tijdje voor de deur van de Rode Duivels, maar tot een selectie kwam het vooralsnog niet. Nu Leander Dendoncker helemaal uit beeld is verdwenen en Jan Vertonghen geblesseerd is, wil de bondscoach nieuwe namen een kans geven. Of Mechele daadwerkelijk minuten zal krijgen, valt echter nog af te wachten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vind jij dit ook?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.