Simeone schuift pion Club naar voor: ‘Vooral hij is gevaarlijk’

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

03 oktober 2018 12:10 - Club Brugge neemt het woensdagavond op tegen Atlético Madrid. De Spaanse topclub is toch op zijn hoede voor de Belgische landskampioen.

Ook coach Diego Simeone ziet Club Brugge als een gevaarlijke tegenstander. Hij schuift vooral Arnaut Danjuma Groeneveld naar voor. “Ze hebben een goed direct spel en goeie spelers op de flanken. Vooral de nummer 47, zijn naam is te moeilijk (Arnaut Danjuma Groeneveld, red.), is gevaarlijk.”

“Hij heeft een goed afstandsschot. In de lucht zijn ze sterk en defensief staan ze gesloten. We moeten bekijken hoe we dit oplossen”, vervolgt Simeone. “De trainer van Club zei dat Atlético individueel betere spelers heeft. Dat is misschien waar, maar toch moeten we klaar zijn”, wordt de Argentijn geciteerd door Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Simeone hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.