Simons in de wolken: “Hij kan het verschil maken”

Timmy Simons beseft het nut van Child Focus

18 oktober 2018 18:11 - Timmy Simons zat dinsdagavond in de studio bij VTM voor de oefeninterland België-Nederland. Als enige sprong Simons recht bij het doelpunt van Arnaut Danjuma Groeneveld.

“Ik heb hem moeten tegenhouden bij het springen”, vertelde Boskamp. Simons is blij voor Danjuma “Of ik nu een ontwrichte schouder heb? Vermoedelijk wel. Maar het doet me echt plezier om hem te zien scoren”, laat Simons met een glimlach weten.

“Ik hoop dat Danjuma zijn doelpunt kan meenemen volgende week tegen Monaco. In die thuismatch moet het gebeuren. Danjuma heeft tegen België veel verdedigend werk moeten opknappen. Maar het is tof om te zien dat hij vanuit de omschakeling het verschil kan maken”, aldus Simons.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Simons hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.