“Starten tegen Atletico Madrid is wellicht te optimistisch”

Marvelous Nakamba (Club Brugge - KRC Genk)

01 oktober 2018 11:04 - Club Brugge kreeg zaterdag een dubbele opsteker in de derby, want behalve de 4-0-zege kon het zich ook verheugen op de rentree van Marvelous Nakamba en Clinton Mata. Beiden kregen ongeveer een halfuur speeltijd en maakten zo hun eerste minuten van het seizoen.

Ivan Leko kon dan ook tevreden zijn. “De terugkeer van Mata en Nakamba is enorm belangrijk voor ons. Het zijn twee spelers die in principe altijd titularis zijn in onze ploeg”, merkt hij op in Het Laatste Nieuws. “Kwaliteit, mentaliteit, fysiek… heel belangrijk. Ik wou hen aanvankelijk geen kans geven, want dat doe ik niet meer zomaar sinds woensdag in Deinze. Maar na een uur was de match gespeeld en was het ideale moment voor hen gekomen.”

Vooral Mata liet zich meteen opmerken. “Ik zat meteen goed in de match, maar ben nog niet helemaal honderd procent. Ik heb nog wat matchen nodig – vandaar ook dat starten in Madrid wellicht te optimistisch is. Hopelijk kan ik net als vandaag (zaterdag, red.) mijn steentje bijdragen wanneer Vlietinck leeggespeeld is. Het zou pas mijn eerste Europese wedstrijd in mijn carrière zijn, dus ik kijk ernaar uit.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Zou jij het riskeren om Mata te laten starten tegen Atletico?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.